Suomen Ekonomit, Tekniikan Akateemiset ja lakipalveluyritys Fondia järjestävät yhteistyössä Yrittäjän Luontoillan, jossa alojensa huiput herättelevät keskustelua yrittäjien kasvutarinoista eri näkökulmista. 

Illan aikana pohditaan kasvua monipuolisesti eri näkökulmista pureutuen erityisesti yrittäjän, sijoittajan, yhteiskunnallisen vaikuttajan kantoihin. 

Ilta huipentuu avoimeen keskusteluun, jonka aikana yleisöllä on mahdollisuus esittää kysymyksiä. Kysymyksiä voi lähettää etukäteen ilmoittautumislomakkeen kautta.

Aika: ke 14.11.2018 klo 17:30-20:00
Klo 17:30 ilmoittautuminen ja kahvit, itse tilaisuus starttaa 18:00.
Tilaisuuden jälkeen klo 19:30 alkaen cocktailit.
Paikka: Fondia, Lönnrotinkatu 5, 4.krs, 00120 Helsinki

Etkö pääse paikalle? Ei hätää! Ilmoittaudu LiveStreamiin täältä ja seuraa tilaisuutta livenä verkossa. Voit samalla osallistua keskusteluun Twitterissä hashtagilla #yrittajanluontoilta 

Illan puhujat

Eeva Hellström - Strategia-asiantuntija, Sitra                                                            Miten kasvuun tulisi suhtautua, kun tavoittelemme taloutta, joka luo ihmisillehyvinvointia samalla kun siitä aiheutuvat ympäristöhaitat vähenevät? Onko kasvu tällöin välttämättömyys, keino tai mahdollistaja vaiko seuraus?

Leena_Hellström

Ja kenelle – yritykselle, yrittäjälle vaiko yhteiskunnalle? Eeva Hellström on Sitran ennakointitoiminnan strategia-asiantuntija. 

 

Asmo Saloranta - yrittäjä       

Asmo on tullut tutuksi start-up -piireissä ja Asmo-laturin kehittäjänä. Sarjayrittäjä, isä ja puoliso, joka kävi läpi oman startuppinsa konkurssin. Asmo kertoo rehellisellä touchilla siitä, mitä kaikkea yrittäjä käy läpi oman yrityksensä lopettamisvaiheessa.

asmo saloranta

Onko konkurssi kaiken loppu vai uusi alku, ja mitä sitten tapahtuu? Asmo alkoi kirjoittaa kirjaansa konkurssista kesällä 2017, kun alkoi olemaan selvää, mitä tulee tapahtumaan. No Exit ilmestyi 

 

Karo Hämäläinen - sijoittaja ja taloustoimittaja 

Pitkän linjan sijoitustoimittaja, kirjailija ja kokenut sijoittaja Karo Hämäläinen on seurannut kasvuyritysten kenttää niin viimeisinä vuosikymmeninä niin sijoittajana kuin Arvopaperi-lehden toimistuspäällikkönäkin. Karo kertoo mitä hän sijoittajana etsii Karo Hämäläinen kasvua tekevästä yhtiöstä. Hän tuntee yrityskentän laajalti ja tietää minkälaisten kysymysten kanssa rahoitusta pohtivat yhtiöt painivat. 

 

Lauri Salovaara                                                                        

Lauri Salovaara on ollut 20 vuotta mukana viihdebisneksessä, toiminut 11 vuotta yrittäjänä, perustanut kolme yritystä; lopettanut yhden, myynyt yhden, isännöi yhtä ja suunnittelee seuraavien firmojen perustamista. Kesällä 2016 hän säväytti Radio Suomipopin Lauri Salovaara & Menestyjät keskustelusarjassa, joka ylitti uutiskynnyksen useissa valtakunnallisissa medioissa, poiki hänelle puhuttelun, potkuilla uhkaamisen ja hirvittävän määrän posiitivista palautetta. 

lauri salovaara

Tänään hän isännöi erilaisia tapahtumia ja sparraa yrityksiä pienistä suuriin suosituissa 'poskille läpsimis' -tilaisuuksissaan.