Vastuullisuus

Haluamme näyttää esimerkkiä yritysvastuussa

Fondiassa vastuullisuus on osa DNA:tamme ja  keskeinen ydin organisaatiokulttuurissamme. Se, miten kohtelemme toisiamme ja asiakkaitamme, yhteiskuntaamme ja sidosryhmiämme ja miten edistämme taloudellista suorituskykyä nyt ja tulevaisuudessa. Olemme sitoutuneet harjoittamaan liiketoimintaamme vastuullisella ja kestävällä tavalla ja odotamme kumppaneiltamme samaa sitoutumista.

Yhteiskuntavastuu

Fondia on lakialan edelläkävijä. Työkulttuurimme perustuu yhdessä tekemiseen ja välittämiseen. Työnantajana tarjoamme hyvät mahdollisuudet sovittaa yhteen työ- ja perhe-elämä, hyödynnämme esimerkiksi etätyöskentelyä.

Haluamme myös kantaa laajemminkin vastuuta ihmisistä, yhteiskunnasta ja ympäristöstä. Fondian yhteiskuntavastuu toteutuu erilaisten yhteistyömuotojen kautta. 

Juristimme ovat myös laatineet verkkoon lakitietopankin, joka on kaikkien saatavilla – Virtuaalilakimiehen perusversio on maksuton, se on yksi tapamme, jolla haluamme olla yhteiskuntavastuullisia.

Ympäristö ja kulttuuri

Fondia kantaa vastuuta myös ympäristöstä. Suosimme vähäistä paperinkäyttöä, kierrätystä, jätteiden lajittelua, joukkoliikennettä sekä lähi- ja luomuelintarvikkeita. Moni meistä on vienyt hyvät tavat kotiin asti.

Lisäksi Fondia kannustaa nuoria taiteilijoita menestymään. Helsingin toimistomme tarjoaa seinätilaa Kuvataideakatemian vaihtuville opiskelijanäyttelyille, ja kiinnostuneille ostajille välitetään taiteilijoiden yhteystiedot. Samalla kuvataidegalleria tuottaa iloa sekä henkilökunnalle että asiakkaille.

Tahdotko kuulla viimeisimmät uutiset liikejuridiikasta ja Fondiasta? Tilaa tästä uutiskirjeemme!