Toimitusjohtajalta

Toimitusjohtajan tervehdys

Fondia on kuluneen vuoden aikana kirkastanut strategiaansa ja tarkastelee jatkossa laaja-alaisemmin vastuullisen liiketoiminnan mahdollisuuksia niin asiakkaidensa neuvonannossa kuin omassa toiminnassaan. Lisäksi Fondia haluaa jatkossa painottaa näkyvämmin laaja-alaista juridista ja liiketoimintaosaamista.  

Tarkastelun myötä Fondia vahvistaa henkilöstön mahdollisuuksia kasvaa asiantuntijana yhtiön ja sen tarjoaman kanssa, mahdollistaen entistä laajemman asiantuntemuksen asiakkaidensa käyttöön.   Nämä strategisen työn painopisteet turvaavat osaltaan Fondian asemaa liikejuridiikan parhaana työpaikkana.   

Fondian strategian kulmakivenä on edelleen jatkuvan palvelun liiketoimintamalli, jolla kaikki asiakasyrityksen tarvitsemat päivittäiset liikejuridiikan tarpeet voidaan tuottaa yrityksille palveluna. Tämän LDaaS-palvelun (Legal Department as a Service) rinnalla tärkeänä osana tuotetaan yksittäisiä toimeksiantopalveluja ja projektipalveluja (kuten yritysjärjestelyt ja riidanratkaisu) sekä lakiosastoasiakkaille että muille asiakkaille. Tämä tarjoaa asiakkaille mahdollisuuden hankkia kaikki liikejuridiikan palvelut tehokkaasti yhdeltä palveluntarjoajalta.  

Fondian strategiaa tukee myös MyFondia-alusta, joka on Fondian kehittämä digitaalinen työskentely-ympäristö sekä Fondian juristien keskinäiseen, että asiakkaiden kanssa tehtävään yhteistyöhön ja kommunikointiin. Tavoitteena on, että asiakas voi nähdä palvelukokonaisuuden, toteutetut ja vireillä olevat toimeksiannot ja hankkeet, kommunikoida helposti asiantuntijatiimin kanssa, hyväksyä toimenpiteet ja suoritteet sekä hallita lakipalveluresurssien käyttöä dynaamisen lakipalvelusuunnitelman avulla. 

 
Leena Hellfors 
Fondian toimitusjohtaja 2019- 

Tahdotko kuulla viimeisimmät uutiset liikejuridiikasta ja Fondiasta? Tilaa tästä uutiskirjeemme!