Fondian strategiana on ratkaista perinteisen lakipalvelujen hankinnan keskeiset ongelmat yhdistämällä sisäisen lakiosaston ja toisaalta ulkoa ostetun lakipalvelun hyödyt asiakkaiden rakastamaksi palvelukonseptiksi. Fondia on vuoden 2004 perustamisestaan asti ollut edelläkävijä lakialalla. Olemme luoneet asiakkaillemme uudenlaisia tapoja hankkia lakipalveluja ja hyödyntämään palvelumalleissamme digitaalisia ympäristöjä. Tämän ansiosta olemme onnistuneet kasvattamaan liikevaihtoamme ja olemaan samalla kannattava.

Tämän strategian keskeisenä kulmakivenä on jatkuvan palvelun liiketoimintamalli, jolla asiakasyrityksen tarvitsemat päivittäiset liikejuridiikan tarpeet kattava lakiosasto tuotetaan yrityksille ostopalveluna. Tähän kansainvälisestikin palkittuun LDaaS -palveluumme (Legal Department as a Service) luottaa tällä hetkellä noin pari sataa yritystä. Asiakkaidemme kertomuksia voit lukea tästä. 

Valittua strategiaa tukemaan on luotu digitaalinen MyFondia-ympäristö, joka palvelee Fondian juristien keskinäistä ja asiakkaiden kanssa tehtävää yhteistyötä ja kommunikointia. MyFondia on lanseerattu asiakaskäyttöön tämän vuoden alusta, ja sitä kehitetään jatkuvasti. 

Digitaalisaatio luo meille myös jatkuvasti uusia kasvumahdollisuuksia, ja tavoitteenamme on jatkaa tarinaamme menestyksellisesti ja kasvaa sekä Suomessa että kansainvälisesti.
Fondian ainutlaatuinen kulttuuri ja työympäristö on meille kilpailuetu, ja ne rakentuvat niille arvoille, jotka ovat alusta asti olleet päivittäisen toimintamme punaisena lankana. Tyytyväiset asiakkaat ja sitoutuneet fondiaanit ovat toimintamme perusta myös jatkossa.

Salla Vainio
Fondian toimitusjohtaja 2014–2018