Strategia

Visio

Fondia LDaaS on fiksuin tapa hoitaa yrityksen lakiasioita. Fondia on paras työpaikka liikejuridiikan alalla.

Missio

Tehdään työt fiksummin

LDaaS ja muut lakipalvelumme perustuvat fondiaanien syvään asiakasymmärrykseen ja vahvaan ammatilliseen kokemukseen, joilla luomme ylivoimaista arvoa asiakkaille. Liikevaihdostamme yli puolet on peräisin jatkuviin sopimuksiin perustuvista tuotteistetuista palveluista, joilla on ennalta sovittu hinta. Tarjoomamme ja toimintomme hyödyntävät sopivia teknologioita, jotka parantavat tehokkuutta ja asiakaskokemusta. Löydämme aina tapoja, joilla työn voi tehdä älykkäämmin. Vaalimme hyvää yhteishenkeä ja työtyytyväisyyttä ja tuemme jokaisen fondiaanin ammatillista menestystä.

Fondian strategia

Fondian strategiana on ratkaista perinteisen lakipalvelujen hankinnan keskeiset ongelmat yhdistämällä sisäisen lakiosaston ja toisaalta ulkoa ostetun lakipalvelun hyödyt asiakkaiden rakastamaksi palvelukonseptiksi.

Fondian strategian keskeisenä kulmakivenä on jatkuvan palvelun liiketoimintamalli, jolla asiakasyrityksen tarvitsemat päivittäiset liikejuridiikan tarpeet kattava lakiosasto voidaan tuottaa yrityksille palveluna. Tämän LDaaS (Legal Department as a Service) -palvelun rinnalla sekä lakiosastoasiakkaille että muille asiakkaille tuotetaan yksittäisiä toimeksiantopalveluja ja projektipalveluja (kuten yritysjärjestelyt ja riidanratkaisu), mikä tarjoaa asiakkaille mahdollisuuden hankkia kaikki liikejuridiikan palvelut tehokkaasti yhdeltä palveluntarjoajalta.

Fondian strategiaa tukee erityisesti MyFondia-alusta, joka on Fondian kehittämä digitaalinen työskentely-ympäristö sekä Fondian juristien keskinäiseen että asiakkaiden kanssa tehtävään yhteistyöhön ja kommunikointiin. MyFondia on lanseerattu asiakaskäyttöön vuoden 2017 alusta. MyFondiaa kehitetään jatkuvasti ja tavoitteena on, että asiakas voi nähdä Fondian tarjoaman palvelukokonaisuuden, toteutetut ja vireillä olevat toimeksiannot ja hankkeet, kommunikoida helposti asiantuntijatiimin kanssa, hyväksyä toimenpiteet ja suoritteet sekä hallita lakipalveluresurssien käyttöä dynaamisen lakipalvelusuunnitelman avulla.