Tervetuloa Fondia Oyj:n sijoittajasivuille

 

 

 

 

 

 

 

Fondia Oyj  Puolivuosikatsaus tammi-kesäkuu 2023  julkistetaan torstaina 24.8.2023

 

 

 

 

 

Taloudelliset katsaukset/videotallenteetKerro mielipiteesi Fondiasta

ESG Transparency Badge 2021_transparent

Fondia on tunnustettu
Nasdaq ESG Transparency Partner -kumppaniksi.

FW20_CERT_LOGO_BLUE_RGB__transparent_white_v2

Vuonna 2022 Fondia ansaitsi Future Workplaces -sertifikaatin osoituksena poikkeuksellisen hyvästä työntekijätyytyväisyydestä. Sertifikaatti myönnetään työpaikkojen edelläkävijöille. Työpaikoille, joissa työntekijäymmärrys on yrityskulttuurin johtamisen ytimessä.

Lakialan humaani innovaattori

Fondian strategian keskiössä ovat henkilöstömme ja asiakaskokemus. Pyrimme ratkaisemaan asiakkaidemme juridiset tarpeet ketterästi ja tehokkaasti, syvästä asiantuntemuksesta tinkimättä.

Arvot

Juridiikkaa fiksusti

Kaikki lähtee arvoistamme. Arvomme eivät ainoastaan ohjaa sitä, miten kohtelemme toisiamme; ne ohjaavat miten työskentelemme ja ratkaisemme asiakkaidemme tarpeita.


Strategia

Asiakkaidemme ykkösvalinta 

Fondian tavoitteena on olla ensisijainen valinta kaikenkokoisille yrityksille eri liikejuridiikan tarpeisiin. Fondia tarjoaa palveluja innovatiivisella tavalla ja inhimillisellä otteella, jota tukee strategia, jonka keskiössä ovat asiakkaamme, kulttuurimme ja jatkuva kehitys. 

Ajankohtaista

Pikalinkit

Tutustu asiantuntijoihimme

Fondia on yli 150 asiantuntijan ammatillinen koti. Fondian lakimiehet ovat tunnettuja laajasta toimialaosaamisestaan. Lakimiehemme ymmärtävät kuinka juridiikka voi optimaalisesti tukea liiketoimintasi kehittämistä.

Vastuullisuus

Fondia on näyttänyt tietä lakialla yritysvastuussa. Pyrimme kohti vastuullisempaa liiketoimintaa niin omassa arjessamme  ja liiketoiminnassa sekä entistä paremmin edesauttaa asiakkaidemme työtä kohti parempaa huomista omassa bisneksessään.

Tuloskatsaus

Fondian viimeisimmät tuloskatsaukset ja tallenteet menneistä tulostreameistä. Katsaukset esittelevät toimitusjohtaja ja talousjohtaja.

 

 

Ota yhteyttä

Fondia Oyj:n sijoittajasuhteista vastaa yhtiön toimitusjohtaja ja talousjohtaja.

Fondia Oyj noudattaa 30 päivän hiljaista jaksoa ennen säännöllisesti julkistettavia taloudellisia raportteja. Tänä aikana yhtiö ei anna yhtiön taloudelliseen tilaan, liiketoimintaan, markkinoihin tai tulevaisuudennäkymiin liittyviä kommentteja. Hiljaisen jakson aikana yhtiön ylimmän johdon edustajat eivät tapaa sijoittajia, analyytikoita tai muita markkinatoimijoita, eivätkä anna haastatteluja koskien yhtiön taloudellista tilaa tai yleisiä näkemyksiä. Hiljaisen jakson päivämäärät julkistetaan sijoittajakalenterissa.

Harri Savolainen

Chief Executive Officer (CEO)
+358 20 7205 707
harri.savolainen@fondia.com

M.B.A, s. 1969
Fondialla vuodesta 2019