Julkisen sektorin myyntiprosessi kuntoon

Julkisen sektorin myyntiprosessi kuntoon -workshop

Ilmoittaudu workshopiin tapahtumakalenterin kautta!

Tapahtumakalenteri

Julkisia hankintoja koskevat tarjouskilpailut voivat pahimmillaan tuntua pelottavalta ja sekavalta viidakolta, jossa pätevät sen omat lait. Uuden muutoksen prosessiin tuo hankintalain kokonaisuudistus, joka astui voimaan alkuvuodesta 2017. Miten se vaikuttaa yrityksesi myyntitoimintaan? Mitä uutta hankintalain uudistus toi tullessaan? Näihin ja muihin mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin saat vastauksen Fondian workshopissa.

Hyvin suunnitellulla ja systemaattisella yrityksen sisäisellä myyntiprosessilla, johon kuuluu kunnollinen valmistautuminen ja huolella laadittu tarjous, yrityksesi voi saavuttaa elintärkeitä voittoja sille merkittävissä kilpailutuksissa. Tämän käytännönläheisen koulutuksen aikana käydään läpi, millainen on toimiva yrityksen julkisen sektorin myyntiprosessi.

Tarjouspyynnöt seuraavat omaa kaavaansa ja niitä voi ja on tärkeä opetella lukemaan oikein. Tarjouspyyntökohtaisesti arvioitavaksi tulevat muun muassa se, millä asioilla on merkitystä voittavan tarjouksen valinnassa, mitä valitut hankintamenettelyt mahdollistavat, voiko hankinnan ehtoihin vaikuttaa, mitä kriteereitä valinnassa painotetaan ja – ennen kaikkea – miten laadit juuri sinun yrityksesi parhaan tarjouksen?

Tässä workshopissa saat tarvittavat työkalut tarjouspyyntöjen lukemiseen ja optimoitujen tarjousten laatimiseen. Osallistujat valmistelevat asiantuntijamme avustuksella organisaatiolleen konkreettisen ohjeistuksen myyntiprosessia varten.

Paikka: Fondia, Lönnrotinkatu 5, 4. krs, Helsinki
Kouluttaja: Ilona Pilkama-Paajanen, Senior Legal Counsel, Fondia
Hinta: 390 eur + alv. (sis. aamupalatarjoilun ja materiaalit)