Blogit ja uutiset

Pureskelemme selkokielelle polttavat juridiset aiheet.

Marianne Saarikko Janson 23.1.2017 9:45

First North -listausta harkitseva Fondia vahvistaa hallitustaan Juha Sarsamalla ja Tuomo Lähdesmäellä

Fondia on vahvistanut hallitustaan kahdella uudella jäsenellä. Hallituksen puheenjohtajaksi valittu Juha Sarsama (s. 1965) on toiminut Nasdaq Helsingissä noteeratun Panostajan toimitusjohtajana vuodesta 2007. Hän on koulutukseltaan OTK ja M.Sc. in Management (Boston University Brussels). Hallituksen varapuheenjohtajaksi valittu Tuomo Lähdesmäki (s. 1957) on kokenut hallitusammattilainen, joka on aikoinaan toiminut mm. Leiraksen ja Elcoteqin toimitusjohtajana. Hän on koulutukseltaan diplomi-insinööri ja Master of Business Administration (INSEAD). Nimityksillä Fondia vahvistaa hallituksensa asiakasnäkökulmaa, sillä molemmat uudet hallituksen jäsenet ovat olleet Fondian asiakkaina monen vuoden ajan. Hallituksen jäseninä jatkavat Johan Hammarén, Josephine Mickwitz ja Marianne Saarikko Janson.

Lue lisää

Aiheita: lehdistötiedote

Salla Vainio 12.1.2017 11:05

Fondia selvittää mahdollisuuksia listautua First North Finland -markkinapaikalle

Liikejuridiikan täyden palvelun talo Fondia selvittää mahdollisuuksia listautua First North Finland -markkinapaikalle, tavoitteena liikejuridiikan markkinoiden uudistaminen

Fondian tavoitteena on uudistaa lakipalvelumarkkinoita ja tarjota yrityksille yksilöllisiä ja moderneja tapoja hankkia lakipalveluita. Ainutlaatuisella toimintamallillaan Fondia hakee kasvua erityisesti kasvavasta keskisuurten yritysten markkinasegmentistä sekä Suomessa että kansainvälisillä markkinoilla. Kasvun tueksi yhtiö on päättänyt selvittää mahdollisuuksia listautua Nasdaq Helsinki Oy:n ylläpitämälle First North Finland -markkinapaikalle. Mahdollisen listautumisen toteutuessa Fondiasta tulisi ensimmäinen pohjoismainen liikejuridiikan alan yritys, jonka osakkeet olisivat julkisen kaupankäynnin kohteena.

Lue lisää

Aiheita: lehdistötiedote

Marianne Saarikko Janson 5.12.2016 20:02

Fondia palkittu vuoden 2016 helsinkiläisenä yrityksenä

Helsingin yrittäjät palkitsi Fondian vuoden 2016 helsinkiläisenä yrityksenä. Vuoden helsinkiläinen Yritys -palkinto on yrittäjälle tai yritykselle myönnettävä tunnustus yrittämisestä ja yrittäjyyden hyväksi tehdystä työstä. Fondian palkitsemisen taustalla vaikutti niin kotimaassa kuin kansainvälisestikin saamamme tunnustus alaa uudistavasta, innovatiivisesta työkulttuuristamme ja konseptistamme.

Lue lisää

Aiheita: lehdistötiedote

Marianne Saarikko Janson 11.3.2016 15:19

Fondialle tunnustusta eurooppalaisena edelläkävijäyrityksenä

Fondia voitti hopeamitalin MPF Awards 2016 –kilpailun edelläkävijäyrityskategoriassa (Mould-breaking firm) Lontoossa 9.3. Palkintoperusteluissaan tuomaristo totesi, että Fondian LDaaS Legal Department as a Service – palvelu on houkutellut monta merkittävän kokoista yritystä valitsemaan Fondian lakipalvelutarjoajakseen. Kirkkain mitali meni jatkuvasti uudistuvalle LOD Lawyers on Demand:ille. Bird & Bird, FTI Consulting, Keystone Law, Stewarts Law, Tapestry Compliance ja Withers ylsivät finaaliin. Managing Partners’ Forumin MPF Awards –kilpailu arvioi johtamisen laatua eri asiantuntija-aloilla (tilintarkastajat, lakimiehet, johdon konsultit ja kiinteistöasiantuntijat).

Lue lisää

Aiheita: fondiaway, lehdistötiedote

Salla Vainio 4.12.2015 9:00

Maire Laitiselle kunniamerkki

Vuodesta 2008 lähtien Fondian keskeisenä voimanaisena vaikuttaneelle varatuomari Maire Laitiselle on itsenäisyyspäivän yhteydessä myönnetty Suomen Valkoisen Ruusun ritarimerkki.

Lue lisää

Aiheita: lehdistötiedote

Kommentoi