Blogit ja uutiset

Pureskelemme selkokielelle polttavat juridiset aiheet.

Oletko uniikin FondiaCafémme uusi Butler?

Kirjoittanut Tytti Hausmann | 23.1.2017 13:46

 

Vuoden 2016 helsinkiläisenä yrityksenä palkittu Fondia etsii koko kaupungin parhaaseen vastaanottotilaan uutta ihanaa Butleria.


Oletko sinä FondiaCafén seuraava Butler?
Etsimme äitiyslomasijaista uniikkiakin uniikimman vastaanottomme FondiaCafén vahvistukseksi. Työsuhde on määräaikainen alkaen maaliskuusta 2017 jatkuen vuoden 2018 alkuun. Työsuhteen vakinaistaminen tämän jälkeen on mahdollista. Työ on kokoaikainen ja työskentely tapahtuu ensisijaisesti pääkonttorillamme Helsingin Lönnrotinkadulla kello 7-17 välillä arkipäivisin lukuun ottamatta satunnaisia iltatilaisuuksia.

Butlerina tehtäviisi kuuluu muun muassa

  • vieraiden vastaanottaminen ja monipuolinen asiakaspalvelu
  • erikoiskahvien, teejuomien ja päivittäisten kokoustarjoilujen valmistus sekä hankinta
  • eri kokoisten tilaisuuksien ja tapahtumien käytännönjärjestelyt sekä tarvittavien tarjoilujen suunnittelu ja hankinta
  • Fondian Helsingin toimiston asiakastiloista huolehtiminen
  • luoda ja ylläpitää Fondian ainutlaatuista, lämmintä ja iloista tunnelmaa
  • työskentely osana iloista ja reipasta Fondia Café tiimiä. 

Toivomme että sinulla on kokemusta kahvila- tai ravintola-alalta ja ihmisten parissa työskentelystä. Tärkeintä on kuitenkin, että rakastat asiakaspalvelua ja olet aidosti innostunut sekä motivoitunut auttamaan asiakkaitamme ja omia fondiaanejamme. Asenteesi on aina "I CAN" ja tartut töihin niitä pelkäämättä eikä sormesi mene suuhun tiukoissakaan tilanteissa. Saat asioita aikaan ja olet hyvin organisointikykyinen välillä nopeastikin muuttuvissa vilkkaissa tilanteissa.

Odotamme sinulta reipasta ja ennakkoluulotonta asennetta työntekoon. Lisäksi arvostamme järjestelmällisyyttä, oma-aloitteisuutta ja erinomaista suomen sekä englannin kielen taitoa. Ruotsin kielen taito on etu. Työ FondiaCaféssa sisältää päivittäin näyttöpäätetyöskentelyä, joten tietokoneen käytön ja MS Office työkalujen hyvä tuntemus katsotaan tarpeelliseksi. Sinulla on myös visuaalista silmää ja mikä tärkeintä olet loistava tyyppi ja uskallat olla oma ihana itsesi!

Vastapainoksi kaikille näille vaatimuksille tarjoamme sinulle takuulla maailman parhaimmat työkaverit, mainiot työsuhde-edut ja mahdollisuuden ottaa vastuuta FondiaCafén palveluiden kehittämisestä ja suunnittelusta. Hurtti huumori, tiimihenkisyys ja tekemisen meininki ovat tunnusomaisia piirteitä meille kaikille fondiaaneille.

Mikäli haluat olla mukana mullistamassa liikejuridiikan markkinoita, lähetä vapaamuotoinen hakemus + CV palkkatoiveineen otsikolla "Butler" 28.2.2017 mennessä osoitteeseen cafe@fondia.fi. Toimi nopeasti, sillä kutsumme hakijoita haastatteluun jo ennen hakuajan päättymistä ja täytämme paikan heti, kun sopiva henkilö löytyy.

Lisätietoja tehtävästä antaa FondiaCafén vastaava Butler Tytti Hausmann p. 020 7205 453 maanantaista perjantaihin klo 13-15 tai sähköpostitse tytti.hausmann@fondia.fi.

Oletko kuullut Fondiasta? 

Fondia on mm. Financial Times -lehden palkitsema lakialan moderni toimija, joka tarjoaa lakiosastopalvelua yrityksille. Menestyvän liiketoiminnan lisäksi pyöritämme myös yhtä Suomen parhaimmista työpaikoista, joka työllistää yli 100 henkeä Suomessa, Ruotsissa ja Virossa. Konsernin liikevaihto vuonna 2015 oli noin 13 miljoonaa euroa ja vuonna 2016 noin 15 miljoonaa euroa.

Haluamme olla erinomainen työpaikka. Työntekijät nähdään kokonaisina ihmisinä ja juhlistamme vapaa-aikaa, harrastuksia ja perhe-elämää yhdessä. Lakialalla Fondia erottuu kilpailijoistaan sillä, että me emme puhu asiakkaillemme juridiikkaa vaan bisnestä.

Tutustu tarinaamme alta:

Aiheita: uutiset

Kommentoi