Blogit ja uutiset

Pureskelemme selkokielelle polttavat juridiset aiheet.

Oletko Fondian uusi Finance Coordinator?

Kirjoittanut Join Us | 12.7.2018 10:24

Fondia on lakialan edelläkävijä, joka tarjoaa lakiosastopalvelua yrityksille. Menestyvän liiketoiminnan lisäksi pyöritämme myös yhtä Suomen parhaimmista työpaikoista, joka työllistää yli 140 henkeä Suomessa, Ruotsissa ja Virossa. Fondia on saanut useamman palkinnon innovatiivisuudestaan lakialan uudistajana ja listauduimme Nasdaq First North Finland -markkinapaikalle huhtikuussa 2017.

Finance Coordinator

Pidätkö numeroista ja ihmisistä? Nyt haemme joukkoomme reippaalla can do -asenteella varustettua taloushallinnon ammattilaista perhevapaan sijaisuuteen vuoden 2019 syyskuulle saakka.

Talouskoordinaattorina pääset työskentelemään itsenäisesti kehittyvien talous- ja henkilöstöhallinnon tehtävien kanssa. Toivomme sinulla olevan jo kokemusta laskutuksesta ja/tai talous- ja palkkahallinnosta. Osaamisesi kasvaessa vastuusikin laajenee: tämä on hieno mahdollisuus päästä kehittämään omaa osaamista osana nelihenkistä talous- ja hr-tiimiä kasvavassa yrityksessä. Aiempaa kokemusta tärkeämpää on se, että sinulla on oikeanlainen asenne, aito motivaatio alaa kohtaan ja halu kehittyä.

Talouskoordinaattorina työtehtäviäsi ovat muun muassa:

  • Laskutus ja reskontra
  • Palkkahallinto
  • Kirjanpidon avustavat tehtävät
  • Erilaiset raportointitehtävät
  • Fondiaanien työsuhteisiin liittyvät hallinnolliset rutiinit

Tehtävässä vaaditaan sujuvaa englanninkielen taitoa ja excelin hallintaa sekä kykyä omaksua ripeästi uusia CRM- ja taloushallinnon järjestelmiä.

Tarjoamme sinulle parhaan mahdollisen työilmapiirin maailman parhailla kollegoilla ja mainiot työsuhde-edut. Työsuhde on määräaikainen ja toivomme sinun aloittavan mahdollisimman pian. Työskentelet pääasiassa pääkonttorillamme Helsingin Lönnrotinkadulla.

Innostuitko tehtävästä?  

Mikäli tehtävä kiinnostaa ja haluat liittyä joukkoomme, lähetä CV ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveen kera osoitteeseen joinus@fondia.com viimeistään 30.7.2018. Laita viestin otsikko ”Finance Coordinator". 

Lisätietoja tehtävästä antaa Katri Laanti. Ota yhteyttä joko sähköpostitse katri.laanti@fondia.com tai puhelimitse 020 720 5661 pe 20.7. klo 10-14 ja ke 25.7. klo 9-11.

Mikä Fondia?

Fondia on vuonna 2004 perustettu liikejuridiikan täyden palvelun yritys ja edelläkävijä uudenlaisten palvelumallien ja teknologian hyödyntämisessä alallaan. Fondia on ylpeästi erilainen lakipalveluyritys, jonka päätuotteena on ulkoistettu lakiosasto, Legal Department as a Service (LDaaS). Kun alan yritysten palvelut perinteisesti pohjautuvat tuntipohjaiseen laskutukseen, Fondia tarjoaa asiakkailleen valmiiksi paketoituja kiinteästi hinnoiteltuja palvelukonsepteja, joita asiakas voi hankkia tarpeen mukaan.

Fondia on onnistunut luomaan asiakkailleen uudenlaisia tapoja hankkia lakipalveluja ja hyödyntää palvelumalleissaan digitaalisia ympäristöjä. Fondialla on jo yli kaksisataa lakiosastokumppania ja yli 140 työntekijää. Fondian pääkonttori sijaitsee Helsingissä, ja meillä on toimipaikat myös seitsemässä muussa kaupungissa Suomessa sekä Tallinnassa, Tukholmassa ja Göteborgissa. 

fondians_cafe.png

Aiheita: fondiaway, joinus

Kommentoi