Blogit ja uutiset

Pureskelemme selkokielelle polttavat juridiset aiheet.

Oletko Fondian uusi Digi Marketer?

Kirjoittanut Join Us | 12.7.2018 10:30

Fondia on lakialan edelläkävijä, joka tarjoaa lakiosastopalvelua yrityksille. Menestyvän liiketoiminnan lisäksi pyöritämme myös yhtä Suomen parhaimmista työpaikoista, joka työllistää yli 140 henkeä Suomessa, Ruotsissa ja Virossa. Fondia on saanut useamman palkinnon innovatiivisuudestaan lakialan uudistajana ja listauduimme Nasdaq First North Finland -markkinapaikalle huhtikuussa 2017.

Digi Marketer

Oletko somenatiivi ja verkkosivuvelho? Nyt haemme joukkoomme reippaalla can do -asenteella varustettua digimarkkinoinnin ammattilaista äitiysloman sijaisuuteen vuoden 2019 helmikuulle saakka. Digi Marketerina pääset toteuttamaan kansainvälistä markkinointistrategiaamme, luomaan uutta tunnettuutta ja näkyvyyttä sosiaalisessa mediassa ja toimimaan kosketuspintana yleisön ja juristiemme välillä.

Sinulle digitaalisuus ja uudenlainen tekemisen tapa ovat mielenkiintoisia haasteita ja navigoit nettisivusisältöjen maailmassa ketterästi. Olet valmis käärimään hihat ja kehittämään yhdessä kanssamme aivan uutta digitaalista presenssiä. Olemme uuden edessä lanseeraamassa kokonaan uutta online-kokonaisuutta ja pääsisitkin perehtymään kanssamme uuden ajan sisällön tuotantoon ja teknologioihin.

Sinulla on monipuolista kokemusta sisällön hallinnasta ja luonnista sekä nautit somessa työskentelystä. Olet innokas käärimään hihat online-maailman lisäksi myös fyysisissä tapahtumissamme osana dynaamista tiimiämme. Sinulla on hyvät tietotekniset ja kielelliset taidot niin suomeksi kuin englanniksikin.

Digi marketerina myynti- ja markkinointitiimissämme työtehtäviäsi ovat muun muassa:

  • Uusien verkkosivujemme sisällön hallinta ja ylläpito
  • Somemarkkinointi ja julkaisujen sisällöntuotanto
  • Järjestämiemme tapahtumien verkkotuotanto mm. webinaareissa ja fyysisten tapahtumien osalta eri kanavissa markkinointi
  • Mainonnan tavoittavuuden mittaaminen ja raportointi
  • Kommunikointi sidosryhmien kanssa
  • Visuaalisen ilmeen & sivun ajan tasalla pitäminen

Tarjoamme sinulle parhaan mahdollisen työilmapiirin maailman parhailla kollegoilla, mainiot työsuhde-edut sekä mahdollisuuden kehittyä uusien teknologioiden velhoksi. Työsuhde on määräaikainen ja toivomme sinun aloittavan mahdollisimman pian. Työskentelet pääasiassa pääkonttorillamme Helsingin Lönnrotinkadulla.

Innostuitko tehtävästä?  

Mikäli tehtävä kiinnostaa ja haluat liittyä joukkoomme, lähetä CV ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveen kera osoitteeseen joinus@fondia.com viimeistään 30.7.2018. Laita viestin otsikko ”Digi Marketer". 

Lisätietoja tehtävästä antaa Mari Aulio. Ota yhteyttä joko sähköpostitse mari.aulio@fondia.com tai puhelimitse 020 720 5491 ti 17.7. klo 10-14 ja to klo 19.7. klo 12-14

Mikä Fondia?

Fondia on vuonna 2004 perustettu liikejuridiikan täyden palvelun yritys ja edelläkävijä uudenlaisten palvelumallien ja teknologian hyödyntämisessä alallaan. Fondia on ylpeästi erilainen lakipalveluyritys, jonka päätuotteena on ulkoistettu lakiosasto, Legal Department as a Service (LDaaS). Kun alan yritysten palvelut perinteisesti pohjautuvat tuntipohjaiseen laskutukseen, Fondia tarjoaa asiakkailleen valmiiksi paketoituja kiinteästi hinnoiteltuja palvelukonsepteja, joita asiakas voi hankkia tarpeen mukaan.

Fondia on onnistunut luomaan asiakkailleen uudenlaisia tapoja hankkia lakipalveluja ja hyödyntää palvelumalleissaan digitaalisia ympäristöjä. Fondialla on jo yli kaksisataa lakiosastokumppania ja yli 140 työntekijää. Fondian pääkonttori sijaitsee Helsingissä, ja meillä on toimipaikat myös seitsemässä muussa kaupungissa Suomessa sekä Tallinnassa, Tukholmassa ja Göteborgissa. 

 

pressrelease-496027-edited.png

Aiheita: fondiaway, joinus

Kommentoi