Blogit ja uutiset

Pureskelemme selkokielelle polttavat juridiset aiheet.

Oletko FondiaCafén uusi butler, barista ja tapahtumaninja?

Kirjoittanut Tytti Hausmann | 6.5.2016 16:41

Oletko kuullut Fondiasta? 

Fondia on mm. Financial Times -lehden palkitsema lakialan moderni toimija, joka tarjoaa lakiosastopalvelua yrityksille. Menestyvän liiketoiminnan lisäksi pyöritämme myös yhtä Suomen parhaimmista työpaikoista, joka työllistää yli 100 henkeä Suomessa, Ruotsissa ja Virossa.

Nyt kaipaamme uniikkiakin uniikimman vastaanottomme FondiaCafén vahvistukseksi Butleria.

Butlerina tehtäviisi kuuluu

  • vieraiden vastaanottaminen ja asiakaspalvelu
  • erikoiskahvien, teejuomien ja päivittäisten kokoustarjoilujen valmistus ja hankinta
  • erikokoisten tilaisuuksien ja tapahtumien käytännönjärjestelyt sekä tarvittavien tarjoilujen suunnittelu ja hankinta
  • Fondian Helsingin toimiston asiakastiloista huolehtiminen
  • luoda ja ylläpitää Fondian ainutlaatuista, lämmintä ja iloista tunnelmaa
  • muut Butlerille annettavat tehtävät

Tulet työskentelemään osana iloista ja reipasta FondiaCafé tiimiä. Työ on kokoaikainen ja työskentely tapahtuu ensisijaisesti pääkonttorillamme Lönnrotinkadulla kello 7-17 välillä arkipäivisin lukuun ottamatta muutamia iltavuoroja.

Kokemus ihmisten parissa työskentelystä tai kahvila- ja ravintola-alalta lasketaan eduksi, mutta tärkeintä on, että rakastat asiakaspalvelua ja olet aidosti innostunut sekä motivoitunut auttamaan asiakkaitamme ja fondiaaneja. Asenteesi on aina "I CAN" ja tartut töihin niitä pelkäämättä eikä sormesi mene suuhun tiukoissakaan tilanteissa. Saat asioita aikaan ja olet hyvin organisointikykyinen välillä nopeastikin muuttuvissa tilanteissa.

Odotamme siis reipasta ja ennakkoluulotonta asennetta työntekoon. Lisäksi arvostamme järjestelmällisyyttä, oma-aloitteisuutta ja erinomaista suomen sekä englannin kielen taitoa. Ruotsin kieli on etu. Tunnet MS Office työkalut hyvin ja digitaalisuus tuntuu sinusta ennemminkin kiehtovalta kuin pelottavalta. Sinulla on myös visuaalista silmää ja mikä tärkeintä olet loistava tyyppi!

Vastapainoksi kaikille näille vaatimuksille tarjoamme sinulle takuulla maailman parhaimmat työkaverit ja mahdollisuuden ottaa vastuuta FondiaCafén palveluiden kehittämisestä ja suunnittelusta. Hurtti huumori, tiimihenkisyys ja tekemisen meininki ovat tunnusomaisia piirteitä meille kaikille fondiaaneille. 

Mikäli haluat olla mukana mullistamassa liikejuridiikan markkinoita, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si otsikolla "Butler" 19.5.2016 mennessä osoitteeseen joinus@fondia.fi. Toimi nopeasti, sillä kutsumme kiinnostavimmat ehdokkaat ryhmähaastatteluun 23.5. iltapäivästä ja täytämme paikan heti, kun sopiva henkilö löytyy. 

Lisätietoja tehtävästä antaa FondiaCafésta vastaava Butler Tytti Hausmann p. 020 7205 453 maanantaista perjantaihin klo 13-15 tai sähköpostitse tytti.hausmann@fondia.fi

Aiheita: uutiset

Kommentoi