Blogit ja uutiset

Pureskelemme selkokielelle polttavat juridiset aiheet.

Maire Laitiselle kunniamerkki

Kirjoittanut Salla Vainio | 4.12.2015 9:00

Vuodesta 2008 lähtien Fondian keskeisenä voimanaisena vaikuttaneelle varatuomari Maire Laitiselle on itsenäisyyspäivän yhteydessä myönnetty Suomen Valkoisen Ruusun ritarimerkki.

laitinen.png

Ritarikuntien ohjeistuksen mukaan ”Ensisijaisena lähtökohtana kunniamerkin antamiselle ovat ne keskitason yläpuolella olevat ansiot, jotka asianomainen on osoittanut omalla ammattialallaan tai huomattavissa yhteiskunnallisissa tehtävissä.”

Mairen ansiot ovatkin vaikuttavat. Pitkällä työurallaan hän on toiminut mm kahden pörssiyhtiön lakiasiainjohtajana ja useiden merkittävien yritysten hallitusjäsenenä. Hän on samalla kouluttanut lukuisia nykyisin näkyvissä tehtävissä toimivia lakiasiainjohtajia ja kehittänyt laajalti osaamista yritysten sisäisten lakiasioiden moderniin hoitamiseen. Maire on perustajajäsen naisten hallitustyöskentelyä edistävässä Board Professionals r.y.:ssa ja toimi sen puheenjohtajana vuosina 2006-07. Hän on myös ollut mukana perustamassa Suomen Mentorit r.y.:a ja toimii itse mentorina auttaen yliopistosta valmistuvia ja työttömiä työllistymään. Fondian puitteissa Maire on kehittänyt General Counsel Round Table –ohjelman yritysjuristien yhteiseksi foorumiksi ja on myyntijohtajana vaikuttanut merkittävästi yrityksen kasvuun.

Aiheita: lehdistötiedote

Kommentoi