Blogit ja uutiset

Pureskelemme selkokielelle polttavat juridiset aiheet.

Juoksua ja juridiikkaa

Kirjoittanut Annika Lindholm | 25.5.2018 13:55

lindholm

Kolme kuukautta Fondiaanina on pian takana, enkä tänä aikana ole voinut olla huomaamatta, miten paljon Fondian liiketoimintamalli muistuttaa rakasta harrastustani juoksua:

  1. Fondian lakipalvelut hoidetaan joustavasti ja vaivattomasti. Fondian asiakkaalla on oma lakimiestiimi, johon on helppo olla yhteydessä. Monelle juoksu on optimaalinen harrastus, sillä treenaaminen on helppoa ja siinä menee suhteessa hyötyyn vähän aikaa.
  1. Fondian palvelun sisältö ja palvelutaso räätälöidään yrityksen tarpeiden mukaan. Osaava juoksuvalmentaja taas osaa rakentaa juoksuohjelman harrastajan lähtötason ja kehittämiskohteet huomioiden. Netti on täynnä valmiita sopimusmalleja ja treeniohjelmia. Todennäköisyys, että valmiit mallit sellaisenaan olisivat juuri sopivia yrityksellesi tai sinulle on kuitenkin pieni.
  1. Fondian tekemä lakikartoitus on kuin yrityksen terveystarkastus. Fondian tiimi ennakoi asiakasyrityksen puolesta tulevia tilanteita ja ehdottaa hyödyllisiä ratkaisuja. Juoksuharrastuksessakin kannattaa aina huomioida oma lähtötaso, olosuhteet ja käytössä oleva aika. Tällä tavalla vältytään alkuinnostuksen lopahtamiselta, turhilta vahingoilta ja ikäviltä loukkaantumisilta.
  1. Fondialla on laaja eri juridiikan osa-alueiden ja toimialojen tuntemus. Yrityksen arki ei ole pelkästään liiketoimintaa, vaan se on täynnä erilaisia hoidettavia lakiasioita kuten sopimuksia, työsuhdeasioita ja tietosuojaa. Samalla tavalla pitkäjänteinen maratontreeni ei ole pelkästään juoksemista, vaan lihashuollosta, ravinnosta ja riittävästä levosta on myös pidettävä huolta.
  1. Fondian työkaluna on laki, intohimona asiakkaan liiketoiminta. Maratoninkin onnistumiseksi, juoksusta pitää nauttia, väkisin puurtaminen ei tuo tuloksia.

Uudella työpaikalla ja vanhalla mieliharrastuksella on siis monta hienoa yhteistä tekijää. Yhdistimmekin Fondiassa konkreettisesti työmme ja juoksuharrastuksemme osallistumalla tämän vuoden Yritysmaratonviestiin.

 

yritysmaraton

Aiheita: healthcare and wellbeing, legal business

Kommentoi