Blogit ja uutiset

Pureskelemme selkokielelle polttavat juridiset aiheet.

Fondian asiakkaita Talouselämän listan piikkipaikoilla

Kirjoittanut Jonathan Andersin | 25.1.2018 14:00

andersin.png

Muutama viikko sitten Talouselämä julkaisi artikkelin, jossa listattiin vuoden 2017 suurimmat suomalaisiin kasvuyrityksiin tehdyt sijoitukset. Lista oli mukavaa luettava fondiaanin näkökulmasta, kun palkintopallisijoilta ja sijalta 4 löytyi yhteensä kolme rahoituskierrosta, joilla Fondia on avustanut kohdeyhtiötä (MariaDB Corporation Ab, Evondos Oy ja MaaS Global Oy).

On toki sanomatta selvää, että tällaiset tilastot eivät ole tyhjentävä listaus kaikista järjestelyistä, mutta ne antavat kuitenkin erittäin hyvän kuvan siitä missä tällä hetkellä mennään ja mikä kehityssuunta on.

Edellisessä blogikirjoituksessaniarvioin, että suomalaisiin kasvuyrityksiin tehdyissä sijoituksissa on näkyvissä kasvua vuodesta 2016 ja, että Fondialla on ollut merkittävä markkinaosuus oikeudellisena neuvonantajan tällä markkinalla. Talouselämän artikkelin perusteella näyttää vahvasti siltä, että jälkimmäinen havainto on oikeassa. Suomalaisiin kasvuyrityksiin tehtyjen sijoitusten kokonaismäärä tulee vielä tarkentumaan, mutta Talouselämän artikkelin lukujen valossa vuosi 2017 on ollut vähintäänkin edellisvuoden tasolla.

Olemme iloisia ja ylpeitä asiakkaidemme menestyksestä ja luottamuksesta meihin sekä siitä, että olemme saaneet olla mukana toteuttamassa useita viime vuoden merkittävimmistä rahoituskierroksista.

 

Aiheita: yritysjärjestelyt ja rahoitus

Kommentoi